OM KIKIDE

Klippoteket i Norrtälje, KIKIDE har sina rötter i Klippoteket ”originalet sedan 1970”, som låg på Riddargatan 6 i Stockholm där jag Kicki började som frisörelev 1981.


Klippoteket var då Sveriges största salong med ett sextiotal frisörer. Salongen var en ledstjärna i frisörbranschen där många av dagens stjärnfrisörer fått sin utbildning.

Efter utbildningen arbetade jag, som anställd frisör på Klippoteket och senare som hyrstolsfrisör i många år. År 2001 blev jag anställd som ansvarig för salongen och 2003 erbjöds jag att ta över hela driften av Klippotekets salong. Klippoteket har flyttat och ligger idag i ljusa och fräscha lokaler på Sibyllegatan 32 på Östermalm i Stockholm. Även jag har flyttat – till Norrtälje kommun, där jag upptäckte en spännande stad med stora möjligheter.

Ny lokal, ny salong

Tidigare erfarenhet och potentialen i Norrtälje har lett till att jag hittat en fantastisk lokal där jag i samarbete med hyresvärden renoverat och byggt upp en ny salong KIKIDE. Maj månad 2008 slog vi upp portarna. Bemötandet från omgivning och kunder har varit mycket positivt och de första åren har gått över förväntan vilket gör det väldigt roligt och inspirerande att arbeta.

Bli en av oss!

Vi vill alltid bli bättre och flera!
Känner du att detta vore något för dig, är frisör och skulle vilja arbeta hos oss? Hör av dig till mig, Kicki på tel 0176 18280

ÖPPETTIDER

Mån-Tis 9-18

Ons 9-20

Tor-Fre 9-18

Lör 9-14


ADRESS

Hantverkaregatan 9 |

761 30 Norrtälje
 

KONTAKTUPPGIFTER

Tel: 0176-18280

Url: www.kikide.com

Epost: info@kikide.com


© 2017