top of page

OM KIKIDE

KIKIDE har sina rötter i Klippoteket ”originalet sedan 1970”, som låg på Riddargatan 6 i Stockholm där jag Kicki började som frisörelev 1981.Efter utbildningen arbetade jag, som anställd frisör på Klippoteket och senare som hyrstolsfrisör i många år. År 2001 blev jag anställd som ansvarig för salongen och 2003 erbjöds jag att ta över hela driften av Klippotekets salong. Även jag har flyttat – till Norrtälje kommun, där jag upptäckte en spännande stad med stora möjligheter.

Ny lokal, ny salong

Tidigare erfarenhet och potentialen i Norrtälje ledde till att jag hittade en fantastisk lokal där jag i samarbete med hyresvärden renoverat och byggt upp en ny salong KIKIDE. Maj månad 2008 slog vi upp portarna. Bemötandet från omgivning och kunder har varit mycket positivt vilket gör det väldigt roligt och inspirerande att arbeta. 

Nu är vi ett team på 8 personer som ständigt vidareutbildar oss och håller oss uppdaterade. Lyx i vardagen, hög servicenivå och personligt anpassad behandling är något vi arbetar utifrån varje dag!

Bli en av oss!

Vi vill alltid bli bättre och flera!
Känner du att detta vore något för dig, är frisör och skulle vilja arbeta hos oss? Hör av dig till mig, Kicki på tel 0176 18280

DSC00844.jpg
bottom of page