top of page

TJÄNSTER

 

Vi på Kikide tar alltid god tid på oss och i schamponeringen bjuder vi alla kunder på en avkopplande massage. Varje person och hår är unikt gällande behov, struktur och längd. För att vi på bästa sätt ska kunna uppnå just dina önskemål är det viktigt med tid för en grundlig konsultation, innan vi påbörjar våra behandlingar.

Alla som arbetar på Kikide har en gedigen utbildning med Gesällbrev eller motsvarande som grund.

Vår prissättning baseras på frisörernas erfarenheter inom yrket, därav olika prisnivåer beroende på vilken frisör du väljer att komma till. 

Alla våra priser är frånpriser eftersom tid och materialåtgång kan vara väldigt olika. Om du vill göra en stor färgförändring, tex från mycket ljus till mörk behöver vi alltid extra tid. Ring eller kom in så gör vi en kort konsultation för rätt tidsbokning.  

Avfärgning inkl. infärgning från 2600:- 

Åldersgräns 16 år för färgning av hår

Läkemedelsverket har nu, tillsammans med branschen och myndigheter i europeiska länder, enats om en åldergräns på 16 år.

I varningstexten står att produkten inte är avsedd för personer under 16 år.

Läkemedelsverkets rekomendation är att personer under 16 år inte ska färga håret vare sig på salong eller hemma, detta främst pga risken för att utveckla allergier.

Rekomendationen är baserad på så kallad oxidationsfärg eller permanent hårfärg.

 

Vi kan, på personer under 16 år, utföra en färgbehandling med slingor, balayage eller liknande teknik, där färgprodukter inte kommer i kontakt med hud och hårbotten. Detta endast i närvaro av målsman.

MasterStylist
bottom of page